Марки
 
Количка
0 продукта
 
Промоции
3D контейнер за съхранение на контактни лещи 3D контейнер за съхранение на контактни лещи
11.00лв. 9.00лв.
Adore Adore
36.00лв. 33.00лв.
5 от възможни 5 звезди!
Adriana Roth Adriana Roth
240.00лв. 129.00лв.
Air Optix Aqua Air Optix Aqua
55.00лв. 49.00лв.
Air Optix Night & Day Air Optix Night & Day
75.00лв. 70.00лв.
All in one light + контейнер All in one light + контейнер
19.00лв. 17.00лв.
Alviero Martini Alviero Martini
250.00лв. 180.00лв.
Ana Hickmann Ana Hickmann
176.00лв. 126.00лв.
Ana Hickmann Ana Hickmann
196.00лв. 136.00лв.
Anne Marii Anne Marii
142.00лв. 108.90лв.
Anne Marii Anne Marii
138.00лв. 89.00лв.
ANNE MARII ANNE MARII
147.00лв. 109.90лв.
Anne Marii Anne Marii
112.00лв. 76.90лв.
AOSEPT Plus AOSEPT Plus
33.00лв. 28.90лв.
Aristar Aristar
160.00лв. 128.00лв.
Avaira Vitality Avaira Vitality
18.00лв. 15.00лв.
Avanglion Avanglion
69.00лв. 62.00лв.
AZZARO AZZARO
150.00лв. 98.00лв.
AZZARO AZZARO
150.00лв. 120.00лв.
Azzaro Azzaro
150.00лв. 98.00лв.
Benetton Benetton
210.00лв. 116.00лв.
Bergman Bergman
160.00лв. 89.00лв.
Biofinity Biofinity
24.80лв. 21.80лв.
Biofinity Multifocal Biofinity Multifocal
150.00лв. 139.00лв.
 

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Тези Общи условия за ползване трябва да бъдат удобрени от Вас преди всяка покупка като кликнете върху квадратчето ПРОЧЕТОХ И СЪМ СЪГЛАСЕН С УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ. Ако не сте съгласни с тези Условия, вие не можете да използвате този сайт и / или / да закупувате продукти или услуги от него. Може да има случаи, в които са настъпили промени на тези условия, както и в някои от другите полета в сайта, Ваша отговорност е да прочетете тези Условия и да бъдете сигурни, че напълно разбирате правилата и разпоредбите, регулиращи използването на този сайт.

 

Задължения на клиента

 

При разглеждането на използването на този сайт, вие се съгласявате:

-с предоставянето на точна и пълна лична информация за вас, която се изисква при създаването на профила Ви;

- да актуализирате личните си данни, за да се поддържа актуална, точна и пълна информация на профила Ви. Ако предоставите информация, която е невярна, неточна, неактуална или непълна, или имаме правдоподобни подозрения, че такава информация е била непълна, неточна или невярна, ние си запазваме правото да спрем или прекратим Вашият акаунт и да откажем всяко настоящо и бъдещо използване на сайта. В такъв случай, информацията за вашия акаунт и/или друга информация за вас, събрана чрез взаимодействието Ви с нашия сайт, ще остане собственост на optika-bg.com, но няма да се разпространява на трети лица.

 

Поведение на клиента 

Ние с уважение приветстваме вашите коментари и предложения по отношение на продуктите и услугите предлагани в optika-bg.com  .  Ако ни изпратите информация във формата на материали, идеи, предложения, бележки, коментари, чертежи, концепции, снимки  и други подобни, то се счита, че тази информация остава наша собственост. Публикувайки в нашия сайт, Вие се съгласявате, че ние ставаме изключителни собственици на метериалите поместени от вас, и че Вие ни  предоставяте тази информация без  допълнителни разходи за нас и  без да дължим обезщетение .

Забранено е публикуване или предаване, по какъвто и да било начин на вредно, заплашително, оскърбително, тормозещо, клеветническо, вулгарно, нецензурно, сексуално съдържание, омраза, измамен, расов, етнически, или по друг начин нежелателен материал от всякакъв вид на Сайта, включително, всякакви материали, които насърчават поведение, което би представлявало престъпление или по друг начин нарушават действащите местни, държавни, национални  или международни закони. Нарушаването на цялостта на Сайта по какъвто и да е начин без изричното писмено разрешение на Администраторите на сайта представлява престъпление, а нарушителите ще бъдат преследвани с пълната строгост на закона. Всички снимкови и текстови материали, поместени в Сайта, са собственост на optika-bg.com  и би следвало да не бъдат копирани или имитирани по каквато и да било причина, без изричното писмено разрешение от собственика на сайта. Вие се съгласявате да не използвате достъп до сайта от никакъв друг начин, освен чрез интерфейса, предоставен от нас за употреба от всички потребители. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 

 

Описание на продуктите
Ние положихме всички усилия за да покажем размерите и цветовете на нашите продукти, възможно най-точно. Не можем да гарантираме, че цветовете възпроизведени на дисплея на вашия компютър ще бъдат еднакви с оригиналните. Ние не гарантираме, че описанието на продуктите е точно, пълно или без грешки. Ако не сте съгласни с описанието на даден продукт, предлаган от нашият сайта, единствената ви компенсация е да върнете
неизползваният продукт (и) с всички документи и гаранции, в оригиналното  му състояние в 7-дневен срок от получаването му.   

 

ЗАКУПУВАНЕ
С настоящото, Вие приемате и удостоверявате, че сте на възраст над 18 години и че рецепта, която използвате, за да поръчате диоптрични стъкла или контактни лещи, е валидна и не е издадена преди повече от 2 години. При попълване  на поръчка в Сайта, Вие се съгласявате че информация за стойностите от Вашата рецепта е правилна, валидна и вярна, и съвпада с вашата рецепта, точно както е предписана от вашия лекар-офталмолог. Вие разбирате, че
optika-bg.com не поема гаранция върху вашата поръчка, в случай на неправилно изписана или попълнена рецепта за очила или контактни лещи. В случай на някакво колебание от Ваша страна относно акуратността на рецептата и за  всякакви въпроси, коментари или притеснения по отношение на вашата рецепта , Вие може да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти, където да получите професионална помощ.

Имайте впредвид, че за диоптрични стъкла и контактни лещи предписанията могат да бъдат различни, така че уверете се, че параметрите за вашите очила не са за контактни лещи и обратно. Когато въвеждате вашата рецепта, Ваша отговорност е да въведете правилно данните от нея в полето за диоптрите на сайта, включително, но не задържително междузеничното разстояние (PD). Ако PD не е вписан, optika-bg.com ще приеме средно PD и ще използва това за центриране на лещите. Но по този начин, Вие се съгласявате, че губите всички права за пълно възстановяване на заплатената сума при рекламация.
Анулиране на поръчка

Повечето поръчки постъпили в optika-bg.com започват процеса на производство в рамките на първите 30 минути. Ето защо, ние не можем да приемем отмяна на поръчката след този период. И все пак, ако желаете да се откажете, вие може да се възползвате от сумата на вашата първоначална поръчка във формата на Ваучер на стойност,равносилна на стойността на поръчката ви, който ще бъде изпратен на посочения от вас адрес и може да бъде използван в рамките на 2 месеца след получаването му.

Поръчка и доставки

Доставката се извършва с куриерска фирма, възможно най- скоро на адреса посочен от вас във формата за поръчката. Доставяме до всички населени места в България, като поръчки над 35 лв. са безплатни за клиента в рамките на Република България. В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.Срок за изпълнение на поръчката е от 2 до 7 работни дни. Имайте предвид, че изработката и производството на вашите очила може да отнеме повече време, ако сте поръчали прогресивни или бифокални лещи и в някои случаи оцветени лещи.Всички продукти се разглеждат подробно от нас преди изпращането.Ако вашият продукт  е изчерпан в магазина и трябва да бъде поръчан от производителя, то това ще забави доставката с от 1-5 работни дни.

Закъснения при производството на вашите очила може да има и тогава, когато няма достатъчно информация, подадена от клиента. Ние ще ви уведомим в случай,че имаме някакви въпроси относно данните за вашата рецепта или адрес на доставка и в случай на закъснения на пратката.

 

Гаранция

Всички очила  в optika-bg.com са чисто нови, 100% оригинални и идват с гаранция на производителя. Ние не продаваме и не разпространяваме оптични стоки, които не са получени директно от производител или акредитирани официални дистрибутори за страната.
Асортиментът на продукти се промени във времето от самия производителя. Статутът на определен модел може да се промени за един час, така че, ние не гарантираме наличието на всяка конкретна позиция. Ние правим всичко възможно, да показваме само наличните артикули и обикновено, ако сте в състояние да добавите един продукт в количката, следователно той е в наличност. Ако случайно възникнат някакви необичайни ситуации, водещи до  закъснение на вашата поръчка, то Вие ще бъдете информиран за това преждевременно. В случай, че не сте доволни от покупката,
optika-bg.com с удоволствие ще замени рамки, слънчеви очила, контактни лещи, часовници или различните консумативи и аксесоари , които сте заплатили за друг(и) продукти от сайта на същата или по-ниска стойност, без допълнителна наказателна такса. За да можете да се възползвате от тази наша услуга, трябва да уведомите optika-bg.com в писмен вид по електронната поща в рамките на 7 дни от получаване на пратката и да върнете продуктите в оригиналните им опаковки, придружени от всичките гаранционни карти и разписки, с които сте ги получили в рамките на 30 дни от датата на получаването им. Отговорност на клиента е да поеме разходите по връщане на продуктите до офиса на optika-bg.com. В случай, че не желаете да замените закупената от вас стока за нова такава, то ние ще ви върнем 80% от заплатената от вас сума. Ако сте поръчали и оптични лещи към вашата поръчка за очила, произведени специално за вас по рецепта, и не желаете да задържите очилата, то сумата, която сте заплатили за тези стъкла не подлежи на възстановяване. Тогава ще ви бъде възстановена само цената на рамката и други продукти ако има такива към вашата поръчка, с изключение на оптичните лещи.

 

Рекламация 

Всички оптични лещи притежават гаранция , валидна за дефекти в материала и покритията , както и срещу повреди, дължащи се на посочените дефекти. В такива случаи, ние ще поемем рекламацията без никакви допълнителни разходи за Вас, като дефектните диоптрични лещите ще бъдат заменени с нови такива, ако дефектите не подлежат на поправка. Гаранцията не покрива дефекти, получени в следствие на небрежна употреба от потребителя – надраскване, изпускане, излагане на лещите на висока температура (над 40°С) и всакакви насилствени механични въздействия върху стъклата и техните покрития. В случай на рекламация поради дефектна стока, клиентът е длъжен да се свържете с optika-bg.com на посочените за това координати, за да можем ние да реагираме навреме и да предприемем съответните действия по процедурата за ремонтиране на повредатения елемент, замяната му с нов или връщане на заплатената от клиента сума в пълният й размер. В случай , че клиентът има неправилно издадена рецепта от очен лекар за очила или контактни лещи или грешно е попълнил данните от нея в полето за това,  optika-bg.com не поема рекламация върху направените очила.